Franczyza

Otwarcie restauracji może wydawać się przytłaczającym przedsięwzięciem, dlatego warto to zrobić z doświadczonym partnerem biznesowym.

Dostarczymy Ci wszelkich potrzebnych narzędzi abyś odniósł sukces.

Dzięki franczyzie od razu dostaniesz do rąk rozpoznawalną markę, ominiesz długi okres zdobywania pozycji na rynku, nie będziesz się musiał uczyć na własnych błędach i zaoszczędzisz czas potrzebny na dopracowywanie produktu.

Dla nas „Dobra Buła” to oprócz udanego biznesupasja, i chcemy ją pielęgnować ze starannie dobranymi franczyzobiorcami.

Bezpieczeństwo biznesu

Jesteśmy na rynku od 2013 r., i z sukcesami z roku na rok rozwijamy sieć, co jest możliwe dzięki sprawdzonemu, solidnemu i pewnemu modelowi biznesu.

Odporna na lockdown’y

Dzięki usłudze „dowozów do klienta” oraz opcji „na wynos”, nie odczuliśmy lockdown’u a w niektórych lokalach zanotowaliśmy wręcz wzrost obrotów.

Know-How

Przekażemy Ci niemalże 10 lat naszego doświadczenia: biznesowego, produktowego, organizacyjnego oraz marketingowego.

Pomoc w finansowaniu

Mamy dla przygotowane atrakcyjne rozwiązania kredytowe i leasingowe, które zapewnią Ci płynność finansową od samego początku prowadzenia działalności.

Wsparcie operacyjne

Zapewnimy Ci wsparcie w każdej płaszczyźnie twojej działalności. Pomożemy Ci pokonać każdy napotkany problem i na bieżąco będziemy usprawniać wszelkie procesy.

Szkolenia

Gruntownie przeszkolimy Ciebie i Twoich pracowników. Naszym celem jest abyś w dniu otwarcia doskonale wiedział jak funkcjonuje restauracja i mógł z pewnością siebie i swojego zespołu obsługiwać klientów.

E-commerce

Uruchomimy w Twoim lokalu prosty i intuicyjny system gastronomiczny wraz z aplikacjami obsługującymi dostawy świadczone przez naszych partnerów.

Wdrożenia

Pomożemy Ci w przygotowaniu projektu technologicznego, a także projektu aranżacji wnętrz Twojego lokalu oraz we wdrożeniu systemu HACCP.

3 modele franczyzy

Bistro

Czyli tradycyjna restauracja.

cube

Moduł kontenerowy – Sezonowy lub Całoroczny. Może też obsługiwać dowozu.

dark kitchen

Lokal dostosowany wyłącznie do obsługi dowozów. Ma ograniczoną funkcjonalność ale wymaga mniejszej inwestycji.

inwestycja

Wielkość inwestycji uzależniona jest od stanu, wielkości i wyposażenia wybranego przez Ciebie lokalu. Jeżeli zdecydujesz się na lokal po gastronomii, niewielkim kosztem będziesz mógł go zaadaptować do brandu „Dobra Buła”. W przypadku pozyskania lokalu w stanie surowym, koszty zdecydowanie wzrosną. Potrzebny nakład finansowy będzie również w dużym stopniu zależał od Twojego własnego wkładu pracy. Pomożemy przygotować Ci prognozę kosztów po ustaleniu Twoich oczekiwań i możliwości. Nasza Franczyza jest szyta na miarę dlatego wspólnie znajdziemy zadowalające rozwiązanie!

opłaty

Wszelkie opłaty w naszej sieci są stałe. Dzięki temu będziesz w stanie dokładnie zaplanować sobie długookresowy business plan i łatwiej będzie przewidzieć Ci koszty swojej działalności.

Dzięki temu też, im większy będziesz generował przychód, tym większy zysk zostaje w Twojej kieszeni! Opłaty w naszej sieci są niskie w porównaniu do innych systemów franczyzowych!

Zależy nam na tym abyś był zadowolony z dochodów i żebyś osiągnął sukces finansowy.

Dzięki temu będziesz mógł otwierać z nami kolejne własne lokale!

Dowiedz się więcej: